Важно правило за отслабването

Важно правило за отслабването полезна информация от нас …

Искате да отслабнете и това да е трайно

Оставете строгите диети за отслабване, забравете ги, както и натоваращите уморителни и изтощителни тренировки. Всъщност, нашето тяло е много гъвкава система, която много бързо реагира на най-малките промени в обичайния начин на живот. Така, че знайте, изобщо не е трудно да свалите няколко килограма. И да задържите постигнатото. Да го запазите.

Всекидневно изпивайте 1,5–2 литра вода на ден, освен чай, кафе, сокове и прясно и кисели млека. Започнете всяка сутрин с чаша чиста вода. Най-добре да е топла с лимон, а може и лъжичка мед в нея. Вземете бутилка вода за работа и я сложете до себе си, за да не забравите да пиете. Пийте често, по-малко. Само след няколко дни това ще се превърне в навик. Но не забравяйте, че можете да пиете поне час и половина след хранене.

Второто правило за отслабването засяга начинът Ви на хранене.

Второто правило за отслабването включва това да ядете правилно. Какво означава да се храним правилно, за да отслабваме?

Напълно извадете от храната си всички сладкиши, хляба, закуските за бързо хранене, мазните, пържените храни. По-добре е да замените всичко това с плодове, печени ястия и много разнообразни, според сезона витаминни салати. Ако Ви стане напълно скучно без сладкишите, тогава е напълно позволено да си хапнете парче черен шоколад. И да, ходете до магазина само когато сте заситени. В никакъв случай не пазарувайте гладни. На гладно рискувате да бъдете изкушени от храна, която противоречи на принципите на правилното хранене. В резултат от това не само няма да отслабнете, а и обратното.

Закуската, обядът и лека вечеря трябва да бъдат всеки ден в едно и също време на деня. Това е гаранция за това, че доведе до балансиране на организма и до отслабване не след дълго. Между храненията поставете съвсем малки и лекички закуски: протеинови блокчета, сушени плодове, домашно кисело мляко, диетичен хляб, нискомаслено сирене, както казахме само плодовете и зеленчуците могат и трябва да са много. Така тялото няма да изпада в паника, че е гладно и ще се опита да се запаси с мазнини за бъдеща употреба.