Допълнения и приставки за професионални прахосмукачки

Професионална прахосмукачка Numatic Henry

Удобна система за премахване на контейнера за прах, за да се сведе до минимум контактът с прах, както и миещ се въздушен филтър. Все още трябва да се смени след година интензивна употреба, но възможността за изплакване отлага този момент при професионални прахосмукачки.

Меки гумирани колела и броня за защита на пода и мебелите. Спестява нервите и мебелите ви при почистване.

Възможност за вертикално паркиране на кутията с прахосмукачката – спестете място по време на съхранение.

Изборът на приставки зависи от вашите нужди. В повечето модели има три от тях в комплекта. В по -скъпите – 4-5. Някои производители допълват своите професионални прахосмукачки с шест или повече приставки. Освен това можете да закупите необходимата приставка за много модели.

Турбо четка за почистване на косата на домашни любимци. В такава дюза е вградена въртяща се четка с твърди и редки четина, подредени по спирала. Задачата е да вземете и навиете вълна и коса, които след това могат да бъдат премахнати – най -често чрез подстригване с ножица. По -добре е ролката да се върти благодарение на електрическото задвижване в дюзата: скоростта на въртене ще бъде стабилна. Важно е ролката да може лесно да се сваля и инсталира отново без използването на отвертки.

Мини турбо четка за почистване на мека мебел. Тази приставка ще бъде особено полезна, ако домашните любимци обичат да лежат на дивана. Обърнете внимание и на прахосмукачки, оборудвани с максимум приставки за почистване на животински косми.

Професионална прахосмукачка Numatic Henry

Професионална прахосмукачка Numatic Henry е изключително атрактивна английска професионална прахосмукачка за почистване и почистване на работни повърхности. Изключителният дизайн и ергономичният корпус правят този модел компактен и приятен за окото. Двустепенният двигател осигурява мощно изсмукване на прах, докато надеждната филтърна система и специалната торбичка за прах правят почистването лесно и безопасно.

Дългият захранващ кабел позволява на прахосмукачката да се движи свободно върху достатъчно голяма площ, а удобната дръжка улеснява и бързо пренасянето й от място на място. Потребителят може да регулира мощността на прахосмукачката в зависимост от степента на замърсяване на повърхността.