украшения

Кои украшения ще Ви накарат да се почувствате като истинска жена?

Кои украшения ще Ви накарат да се почувствате като истинска жена?

Красива рокля, модерна прическа, спретнат грим – всичко това, разбира се, украсява една жена. Но изображението ще остане непълно без подходящите украшения, които ще подхождат на гардероба и момента. Именно бижутата се превръщат в последния щрих, по който ще се възприеме една жена, нейният вкус и стил.

Ето нашите предложения за допълнения към визията Ви:

  • Перлено колие или обеци или пръстен с перли

Перлено колие или обеци или пръстен с естествени перли трябва да има във всяка дамска кутия за бижута и за това има напълно логично обяснение.

В края на краищата, няма нищо по-добро от красиви снежнобели перли върху черна рокля на специален празник, точно както няма по-добър начин да направите кожата си по-гладка от перлените бижута. Перлите не са като другите полускъпоценни камъни, тъй като имат различен, напълно уникален, естествен произход. В тях живее, има част от морето и е невъзможно да не го усетите, когато носите бижута с перли. Перлите са живи и заживяват в допир с кожата. Друго предимство на перлите е, че са универсални: бижутата с перли ще изглеждат страхотно както с лека, лятна, въздушна рокля, така и със строг офис костюм.

Видове обеци:

  • Дълги висящи обеци

Дългите висящи обеци, както и всички модели обеци с висулки, изглеждат необичайно грациозни, защото когато вървите или обръщате главата си, те красиво „танцуват“ в ритъма на Вашите движения.

Тези обеци изглеждат особено впечатляващи с изтеглена назад коса, защото не само перфектно подчертават линиите на шията, но и визуално разтягат изображението. По този начин Ви позволяват да изглеждате още по-стройни и неотразими.

  • Обеци – Конго

Конго – обеци, които са популярно известни като „пръстени“. Този модел обеци е подходящ за всяка прическа – основното е да изберете правилния диаметър на бижуто, колко големи да са.

Тези бижута са различни по размер, който варира от 10 до 50 мм. Обеците с по-голям диаметър са по-подходящи за по-пълни жени, а по-малките, но широки обеци за момичета с овална форма на лицето. Конго изглежда страхотно както с пусната коса и класическа прическа, наричана конска опашка. А обеци Конго с диамант изглеждат просто невероятно. Този модел е много лек и не причинява дискомфорт при носене. Това е важно за тези, които ценят не само красотата, но и удобството.