Къде какъв килим да поставим

Къде какъв килим да поставим – полезна информация от нас …

Къде какъв килим да поставим

В кухнята и в коридора е препоръчително да се поставят изкуствени килими, които не са склонни към абразия и имат водоотблъскваща импрегнация. А чудите ли се какъв килим да поставим в банята си? Килим с основа от пяна е подходящ за баня.

Това могат да бъдат памучни или синтетични килими. Килимите с малък размер ще бъдат приятно допълнение към вашия интериор. Обикновено тези килими се поставят близо до леглото, близо до кафето или масичката за кафе и пред дивана. Те не само ще украсят интериора, но и ще добавят топлина и комфорт. В края на краищата е хубаво да ставате от леглото сутрин на топло меко нощно килимче.

А има и мнение, че килимите имат енергийни свойства, които до голяма степен зависят от формата на килима. Така например, кръглите килими представляват духовност и мир. По-добре е да поставите такива килими в стаи, където трябва да цари спокойствие: спалня, трапезария, хол. За офис, библиотека, офис, правоъгълните или квадратните килими са най-подходящи. Но овалната форма ще бъде навсякъде на място.

Поръчайте си килим при нас, Тонитекс ООД с над 25 години опит в сферата на търговията с килими и пътеки, адрес София, бул. Христо Ботев, № 92. Обадете ни се: 0888249719.

Трудно е да си представим алтернатива на килима. С цялото богатство на избора на модерни подови настилки, качественият килим, както преди хиляда години, остава най-доброто подово покритие. Той перфектно запазва топлината и изпълнява своите шумоизолиращи функции. Но освен всичко това, добрият килим все още е истинска украса на целия интериор.

Искате ли да подчертаете вашия безупречен вкус и висок статус? Не може да бъде по-лесно. За вас в нашите салони има огромен избор от естествени тъкани белгийски килими. Белгия от много години се счита за един от признатите лидери в производството на висококачествени тъкани килими, които се продават успешно по целия свят. В нашата колекция от естествени тъкани белгийски килими ще намерите килими от вълна и коприна. А разнообразието от дизайни ще ви накара да се чудите какво точно искате.

Разгледайте предложения за детски мокетени килими.