Методите, използвани за запечатване на пролуки и фуги на гаражните врати.

Наличието на защитни метални пластини за укрепване на точките на закрепване на фиксиращите фитинги.

Качеството на изолацията на гаражната врата, което е от особено значение за региони със студен климат. Надеждно изолираните порти могат лесно да се отворят дори при силен студ, докато без изолация заключващият механизъм може да бъде блокиран.

Заключващо устройство на гаражните врати

Наличие на заключващо устройство на гаражната врата, в случай на счупване или повреда на торсионните пружини. Това ще предотврати случайното падане на конструкцията на вратата върху автомобила.

Качеството на кръстовището. Бавното затваряне с плавен преход ще избегне нараняване при ръчно отваряне на портата.

Защита срещу взлом и допълнителни опции, които затрудняват неоторизираното отваряне на гаражната врата.

Важен момент: дори и най-надеждните гаражни врати няма да издържат дълго, ако собственикът не отдели време за грижа за конструкцията. Поддръжката предполага периодично смазване на движещи се части и брави, наблюдение на тяхната изправност и навременна подмяна при износване.

Ние сме специализирана фирма за гаражни врати Ивко Индъстри ООД, София, ж.к. Бъкстон, ул. „Българска легия“ 41-А, 1618. Телефон за контакт: (02) 489 4919.

За нас са характерни високо качество в резултат на прецизен работен процес и строг контрол на технологичните операции.

Кратки срокове на изпълнение:

Времето за производство и доставка е съкратено и ние сме в състояние да изпълним поръчки в рамките на няколко дни.

Цената на гаражната врата зависи до голяма степен от производителя и предлаганите опции. Днес на пазара има много местни производители. Те са възприели популярни технологии и използват собствени разработки върху внесени компоненти, което прави възможно закупуването на висококачествени гаражни врати на евтина цена. Освен това редица водещи чуждестранни марки произвеждат модели на бюджетни портали.

Гаражните врати трябва да бъдат надеждни и издръжливи, защото предпазват превозните средства от престъпни посегателства. Тяхната функционалност не може да бъде надценена и за да направите рационален избор, трябва да имате обща представа за характеристиките на различните видове. Днес закупуването на порти не е проблем, много производители продават готови продукти и правят по поръчка. За да направите това, просто трябва да извършите правилно предварителни изчисления, да вземете решение за автоматизация и други допълнителни възможности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *