Обучение по английски език за деца с игри и забавление

Много школи и учебни центрове предлагат обучение по английски език за деца, но системата Jolly Phonics се откроява с постигнатите резултати. У нас тя е използвана в курсовете за деца, организирани от образователния център LONDON School of English. Чрез Jolly Phonics децата учат докато се забавляват. Това е учебна система, разработена във Великобритания и се прилага в началното образование на децата на острова. С Jolly Phonics те започват да се учат да четат още на 4-5 годинки и правилно да произнасят звуците, свързвайки ги с определени буквени знаци. С годините системата е намерила практическо приложение в повече от 100 страни по света.

Обучение по английски език за деца чрез стимулиране на всички сетива

Обучение по английски език за деца е съобразено с тяхната възраст и начин на възприятие.  В процеса на учене хармонично се развиват умения както за слушане и произнасяне, така и за четене на английски език. Чрез ярко и мащабно изображение се развива зрителното възприятие. Песничките с римуван стих помагат за лесното запомняне и възпроизвеждане, развиват слуховата памет и обогатяват речта с нови думички. Допълнително, чрез играта всеки звук се асоциира с определен двигателен стимул. Разказването на увлекателни истории активира въображението, обогатява речника, прави научаването на граматиката неусетно и създава радост от разбирането. У децата се формират навици, които ще им бъдат полезни и по-късно в училище.

С Jolly Phonics учене става с лекота

Учебният процес с помощта на системата се осъществява без натиск, стрес и напрежение. Ученето чрез игра го превръща в забавление. Уменията се придобиват естествено и с лекота. Децата са мотивирани, защото творят и придобиват вяра в собствените си сили. Те изпитват радост от това, че знаят и се справят. С помощта на обучението, децата научават не само езика, у тях се развиват интересът към знанието и любопитството към нещата от живота. Възпитава се увереност и радост от постигането на резултати.

Jolly Phonics е добро начало в обучението по английски език за деца

Колкото по-рано започне това, толкова по-добре за Вашето дете. Редица научни изследвания доказват, че децата, които говорят два езика, са по-добри при разрешаването на проблеми, съдържащи подвеждаща информация. Ученето чрез Jolly Phonics дава знания, формира навици и възпитава умения, които остават за цял живот. Системата предоставя солидна основа на децата в усвояването на езика.