Почивка на Нова година със семейството

Най-добрата семейна почивка на Нова година

Нова година може да бъде стресиращо време за семействата, опитвайки се всички да се забавляват, а децата да бъдат разсеяни, може да изисква много планиране. Не се притеснявайте, съставихме този списък с нашите най-добри избори за страхотна семейна почивка на Нова година. Специално сме включили дейности, подходящи за деца, както и съвети за гледане на официални фойерверки. Всичко това би трябвало да направи планирането на най-вълшебния NYE, който вашите деца са виждали, много лесно!

Нова година със семейството в Бирмингам

Вторият град в Англия е чудесен избор за завършване на годината! Тези, които искат да спечелят изгодна сделка след коледните разпродажби, ще намерят всичките си нужди във водещия търговски център на града The Bullring или ще се отправят към известния Jewellery Quarter.

Ако сте фен на фойерверки, трябва да се отправите към Centenary Square, тъй като това е мястото за най-голямата официална фойерверки. На същото място има и ледена пързалка и емблематичното Колело за наблюдение, което трябва да забавлява децата (и всички големи деца). Ако имате достатъчно късмет да бъдете в града няколко дни преди Новогодишния празник, не забравяйте коледния пазар във Франкфурт.

Нова година в Единбург

Не можем да говорим за почивка на Нова година, без да споменем дома на Hogmanay. Шотландската столица е може би единственият град в Обединеното кралство, който трябва да бъде включен във всеки списък за NYE. Единбург наистина дава всичко от себе си, когато става въпрос за Нова година. Той е домакин на масово улично парти заедно с годишен концерт „Party in the Park“.

Зоната за улично парти около Prince’s Street отваря в 19:00, където започва партито. Сценичните зони са отворени от 21:00 до 1:00. Когато часовникът удари полунощ, има грандиозна фойерверки със зашеметяващия Единбургски замък като заден план. Празненствата на Hogmanay в Единбург са посочени като едно от „100-те най-добри неща, които трябва да направите, преди да умрете“.