Защо да изберем почивка на планина за себе си и за семейството си

Почивка на планина за нас и семейството ни – гарантиран релакс

Почивка на планина за себе си и за семейството си

Планината е идеално решение за онези, които имат хронични здравословни промени, страдат от диабет, бронхит, стомашни язви или наднормено тегло. Бори се активно със стреса и носи чувство за релакс, щастие и удовлетворение.

В случай, че искате бърз и ефикасен масаж на акупунктурните точки, позволете си да ходите боси там, където е възможно, ако сезонът и времето го позволяват. По този начин се подобрява работата на много органи. Ходенето бос още спомага за по-пълноценен и здрав сън, поддържа кръвното налягане в нормални граници и понижава стреса.

Местност Карандила

Карандила е местност, която се намира на около 32 км от град Сливен и е най-известната част от природния парк Сините камъни. Достъпен е по въжена линия, с автомобил или по туристически пътеки. На територията на местносста има езеро и хижа. Името произлиза от турската дума – кара (черно), защото по време на турското робство, жителите се изнасяли към местността през „черните времена“ – по време на чума.

За тези, които търсят активна и спокойна почивка, Бмесността Карандила през лятото е идеалното решение, можете да бъдете сигурни!

Заповядайте при нас в Комплекс „Сините камъни“. Местоположението ни е:

Mестност „Карандила, ж.к. Сини камъни, 8800 Сливен, телефон за контакт: +359 700 800 37.

През лятото това място със своите хотели и вили е малък оазис на спокойствие и тишина, който осигурява на гостите си релакса, от който се нуждаят. Няма да се дразните, че сте отседнали в добър хотел в Сините камъни и не можете да си починете от шума и музиката късно вечерта. Няма да Ви изнерви фактът, че трудно можете да си проправите път сред тълпата от туристи по улиците и не можете лесно да се придвижвате до музеи или други атракции. Вместо това Вие ще се събуждате отпочинали, готови за подвизи и пълни с енергия.