Ремонтът на автомобили след градушка

Ремонтът на автомобили след градушка – полезна информация от нас …

Адхезивна PDR система: Ремонтът на автомобили след градушка

Колата след градушката изглежда ужасно и повечето шофьори, особено тези, които нямат полица КАСКО, без да знаят за технологията без боя, се подготвят за факта, че или ще трябва да похарчат много сами, за да възстановят каросерията на автомобила, пострадал от градушка, или да отидат при застрахователна компания, която ще издаде препоръка за боядисване, но след това ще бъде много трудно да продадете превозното средство като напълно пребоядисано.

Рано или късно всеки шофьор трябва да се справи с проблема с появата на вдлъбнатини по тялото от различен произход – инцидент, неуспешно паркиране и т.н. Но най-неприятната причина за появата им е градушка. Големите и дори малки градушки лесно увреждат рамката на автомобила. Това също се свързва с тънкостта на стоманата на съвременните автомобили. Но сега не за това, а за това как да се справим с незначителни вдлъбнатини по тялото, ако автомобилът е страдал от валежи. В края на краищата сега е времето за градушка и ще последва утаечен извор!

Адхезивната система – един от най-ефективните PDR методи

Професионалните гаражи често използват усъвършенствани хардуерни техники, модерни инсталации и инструменти. Ако щетите са незначителни, тогава за отстраняване на вдлъбнатини по тялото от Garage19 във Воронеж се използват адхезивни системи с вендузи и вакуумни устройства. Много шофьори купуват тези комплекти и се опитват сами да направят подравняването. Но има едно голямо „но“, най-малкото грешно движение само влошава ситуацията и не решава проблема. Често автомобилните ентусиасти купуват напълно неефективни инструменти – залепват мостове с некачествени гъбички и ръчни дръжки за изтегляне на метал.

За да премахнат вдлъбнатини по каросерията на автомобила във Воронеж, нашите майстори използват мини повдигачи и реверсивни чукове. Но трябва да се справяте много внимателно с тях. Специалните плъзгачи са лесни за използване и ви позволяват да ремонтирате автомобила възможно най-бързо. Благодарение на минилифтъра можете да залепите няколко гъби наведнъж, най-важното е да не бързате, за да не оставите щети от обувките. Постепенното изтегляне прави инструмента по-ефективен от чук.