Свойства и качества на гаражните врати

Свойства и качества на гаражните врати – полезна информация от нас …

Качества на гаражните врати

Методите за обработка за различните производители на гаражни врати могат да се различават значително. Най-добрият вариант е да се даде предимство на модели, при производството на които се използват няколко метода за повърхностна защита наведнъж. Комбинацията от най-ефективните решения ще удължи експлоатационния живот на вратата и ще избегне скъпи ремонти.

Информация за нас:  Фирма за гаражни врати Ивко Индъстри ООД, София, ж.к. Бъкстон, ул. „Българска легия“ 41-А, 1618. Телефон за контакт: (02) 489 4919.

Противовзломни свойства на гаражните врати

Качества на гаражните врати – За да предпазят конструкцията от неправомерно отваряне и кражба, някои производители използват за гаражните врати брави с напречна греда, други увеличават дебелината на панелите, което ги прави устойчиви на всякакви опити за повреда на платното. Безспорният лидер в този показател се счита за конструкции на секционни гаражни врати: плътното прилепване на фрагментите изключва възможността за вдигане и издърпване на участъка. А отдолу има допълнителна защита срещу взлом под формата на стоманени плочи.

В допълнение, някои производители на първокласни гаражни врати предлагат на потребителите да оценят собствените си изобретения, патентовани и успешно преминали най-тежките тестове за якост и устойчивост на взлом.

Качество на топлина и звукова изолация на гаражните врати

За да се направи металната конструкция за гаража да е по-топъл, могат да се използват няколко метода наведнъж: използването на специални уплътнения, увеличаване на дебелината на панелите, изборът в полза на фрагментарен контур или структурни промени, за да се избегнат студени мостове. Най-ефективно е използването на няколко начина за намаляване на топлинните загуби наведнъж.

По този начин, дори и в най-студените зими, гаражът ще бъде относително топъл и състоянието на колата няма да бъде повлияно от силни студове. Що се отнася до нивото на звукоизолация, повечето модели гаражни врати показват показател от 20-23 dB.

Видове дизайни на гаражните врати, техните предимства и недостатъци.

На вниманието на купувачите се предлагат няколко опции за гаражни врати.